Home - Savjeti - Zabava - 10 torti za vjenčanje koje odmah želite pojesti

10 torti za vjenčanje koje odmah želite pojesti

Torta za vjenčanje je glavna atrakcija na svadbi. U svakom slučaju u rangu je sa vjenčanicom mladenke. Svi se pitaju kakva će biti svadbena torta, velika ili mala, na kat ili više manjih torti, od čega će biti – čokolade, vanilije ili nečega što još niste probali.

Pripremili smo ne klasične torte koje možete vidjeti na svakom koraku. Ovdje ćete pronaći torte koje su neobične, ali toliko ukusne da ćete probati pojesti koju preko ekrana.

Volite li čokoladu ne tražite dalje. Čokoladna krema, mekana i sočna unutrašnjost i još možda malo marcipana. Mmmmm.

torta-za-vjencanje-cokolada

Ljetna varijanta torte koja je prepuna bobica, a za ostala godišnja doba možete tražiti slastičara da stavi sezonsko voće.

torta-za-vjencanje-vocna-bobice

Kad je bal nek’ je maskenbal! Dajte svakoj osobi tortu da si pojede cijelu tortu. Naravno da su to manje torte, možemo čak i reći tortice, ali kada zarežete i osjetite miris i okus ove torte ukrast ćete svom susjedu tanjur.

torta-za-vjencanje-mala

Ukrasite vjenčanu tortu najdražim citatom ili pjesmom. Svi će pročitati što ste napisali i ako se neki gosti međusobno ne poznaju eto teme za razgovor i probijanje leda.

torta-za-vjencanje-citat

Dodajte nešto posebno svojoj torti. Čokoladna torta i tartufi. Koja kombinacija. Ne morate baš tartufe stavljati, recimo jeftinija varijanta a jednako sjajan učinak imat će i keksi.

torta-za-vjencanje-tartufi

Ako imate jednostavnu tortu zašto ne ukrasite postolje na kojem dolazi i učinite je posebnom. Pripazite da se boje slažu sa prostorijom u kojoj ćete je prezentirati.

torta-za-vjencanje-postolje

Mini torte mogu biti sjajne za goste. Puno su jednostavnije i posluživanje je idealno jer svaki gost dobije na tanjur svoju porciju. Ako želite možete napraviti i kao švedski stol samo sa mini tortama.

torta-za-vjencanje-mini

Pravokutne ili kockaste torte izgledaju moderno, ali zašto ne probate heksagonalnu ili trokutastu ili možda tortu u obliku latice cvijeta? Sigurnu smo da će torta biti unikatna i svi će o njoj pričati danima.

torta-za-vjencanje-oblik

Postavite tortu na postolje i neka visi sa stropa. Svi gosti će se diviti ideji i torti za vjenčanje, ali pripazite da se netko ne zaigra previše i počne ju recimo njihati ili da je na dohvat uzvanicima jer bi moglo biti torte posvuda.

torta-za-vjencanje-visece

Želite li nešto zaista posebno možete napraviti ogromnu tortu ili manju verziju prave torte (slično maketi). Ukrasite je do savršenstva. Ne treba ogromna torta biti prava jer tada cijena ide u nebesa sa njom, već recite slastičaru da nekoliko dijelova može biti od stiropora. To će biti zaista wow za sve goste!

torta-za-vjencanje-ogromna

Koja torta vama najbolje izgleda?

Pogledajte još

Zašuti i pogledaj novi vjenčani hit!

Američki indie rock bend Walk the Moon ima hit singl Shut up and Dance, a mladenci sve više kopiraju koreografiju iz pjesme. Zašuti i zapleši i pogledaj video!

Odgovori