Home - Savjeti - Planiranje vjenčanja - 5 selfieja koja morate imati sa vjenčanja

5 selfieja koja morate imati sa vjenčanja

Selfie ili snimanje samoga sebe se u posljednjih godina jako proširilo. Tko danas nema selfie nije cool. Selfie prednjače u svim aspektima na Facebooku, a možete li si dozvoliti da nemate selfie sa vjenčanja? Naravno da ne. Bilo da ste mladenka, kuma ili prijateljica jednostavno morate napraviti nekoliko modernih fotkica.

Pogledajte koje selfie morate uslikati kako biste imali kompletnu galerija samostalnih fotografija.

Spremne za vjenčanje
Najčešće se fotkamo kada smo se spremili i idemo na party. Vjenčanje je još posebniji događaj kada ne smijete zaboraviti napraviti selfie. Neoprostivo je ne uslikati se kada ste se spremile na veliki događaj i kada izgledate u najboljem izdanju.

Najbolja prijateljica
Kakav je to događaj kada na slici nemate svoju najbolju prijateljicu ili kumu. Prijatelji pomažu u nevolji i smiruju nas ako zatreba. Zato se ne stidite i okinite jednu fotkicu vas dvije zajedno.

Dolazak po mladu
Dečki su pred vratima, pjeva se, svi su uzbuđeni i atmosfera je sjajna. Vrijeme je za selfie. Probajte dočarati osjećaje i atmosferu u jednoj fotki. Znamo da nije lako, ali probajte.

Mladenci selfie
Mnogi mladenci u novije vrijeme brzo stavljaju fotografije na Internet (Facebook, Instagram, Google+…), a ni vi ne želite biti ništa lošiji. Idealna prilika je čim mladenci kažu DA. Probajte se uslikati sa njima u pozadini. Bit će to sjajna fotkica koja će skupiti velik broj lajkova na Facebooku.

vjencanje-selfie-mobitel

Selfie za vjeke vjekova
Najvažniji trenutak večeri je fotkati najmilije ljude na svijetu – obitelj. Potrudite se da svi budu dobro raspoloženi i veseli i probajte okupiti sve članove mladenkine, ali i mladoženjine obitelji. To je slika za budućnost i vjeke vjekova koje će se svi rado sjećati.

Pogledajte još

Cvjetni aranžmani za stolove koji će uljepšati vjenčanje

Odabrali smo cvjetne aranžmane koji bi trebali inspirirati mladence kako bi dan iz snova postao stvarnost. Uživajte u svom vjenčanju iz snova!

Odgovori