Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Cameron Diaz se udala u kući u Los Angelesu

Cameron Diaz se udala u kući u Los Angelesu

Cameron Diaz i Benji Madden vjenčali su se u ponedjeljak navečer, 5. siječnja 2015. godine tijekom privatne ceremonije u njihovoj kući na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

„Ne možemo biti sretniji započeti naše zajedničko putovanje okruženi članovima obitelji i prijateljima“, rekli su mladenci nakon vjenčanja.

Drew Barrymore je bila kuma prekrasnoj glumici, dok je mladoženjin brat blizanac Joel stajao pored gitariste The Madden Brothersa i grupe Good Charlotte.

Među 90-ak gostiju u kući sretnog para bili su poznate osobe poput Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Samanthe Ronson, Robin Antin, te Nicole Richie čiji je sin Sparrow nosi prsten do oltara. Par se odlučio za iste ljude i tvrtke koje su organizirali vjenčanje glumice Drew Barrymore.

Cameron (42) i Benji (35) su zajedno od svibnja, a zaručili su se prije Božića 2014. godine. Glumica je imala djevojačku sa svojim prijateljicama proteklog vikenda te su posjetili nekoliko klubova u Los Angelesu.

Pogledajte još

Antonija Blaće uz veliki osmijeh rekla DA Hrvoju Brlečiću

Uvijek nasmijana voditeljica i vaterpolist vjenčali su se u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu u Zagrebu. Tonka je nosila prekrasnu vjenčanicu Envyrooma.

Odgovori