Home - Sajam vjenčanja - Dani vjenčanja u Varaždinskoj Areni

Dani vjenčanja u Varaždinskoj Areni

Nikako ne propustite najveće Dane vjenčanja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj – Dane vjenčanja u Varaždinu 19. i 20. studenog 2016. godine.

Modne revije, prigodna prodaja, prezentacije, degustacije, natjecanje frizera sjeverozapadne Hrvatske, Izbor za Miss Dana vjenčanja, biranje najsimpatičnijeg para i glazbeni izvođači u subotu i nedjelju tj. dva dana sajamske priredbe obilježit ce i ovogodišnje 5. Dane vjenčanja u Varaždinu. Zaljubljeni parovi i budući mladenci na Danima vjenčanja moći ce iskoristiti sajamske popuste raznih izlagača na jednome mjestu.

Na Danima vjenčanja u Varaždinu će se predstaviti saloni vjenčanica, zlatari, slastičari, ugostitelji, modni dizajneri, fotografi, stilisti, slikari, trgovine nakitom, turističke agencije, poklon trgovine, svadbene limuzine, rasvjeta, ozvučenja, tamburaški sastavi, bandovi, kozmetički saloni, oldtimeri, udruge, OPG-ovi, vinari, auto kuće i ostali.

Organizator GSV-a je Tin marketing d.o.o., a pokrovitelji Grad Varaždin i Varaždinska županija. Izložbeni prostor na 5. Danima vjenčanja u Varaždinu rezervirajte na 042/260-492, 091/300-1113, kontakt@tin-marketing.hr

Ulaz na veličanstveni event je besplatan.

Pogledajte još

20. Sajam vjenčanja u Zagrebu od 9. do 11. veljače 2018. u Areni Zagreb

Više od 200 izlagača čekat će u Areni Zagreb od 9. do 11. veljače buduće mladence i sve ljubitelje vjenčanja uz bogat program, modne revije i nagrade.

Odgovori