Home - Savjeti - Zabava - Dečko štedio od 12. godine za savršenu prošnju

Dečko štedio od 12. godine za savršenu prošnju

Obično djevojke planiraju svoj savršeni trenutak kada i kako će im muškarac njihovog života postaviti sudbonosno pitanje, ali ovoga puta dečko se pobrinuo za svaki detalj. Za mnoge muškarce prosidba pod prekrasnim nebeskim svodom ili nakon romantične večere je dovoljna, ali to nije dovoljno za romantičnog muškarca kao što je Levy, koji je štedio od svoje dvanaeste godine kako bi zaprosio svoju djevojku iz snova i ostvario i sebi i njoj želju.

Levy i Tiffany upoznali su se na stadionu Rose Bowl u Pasadeni, ali su se ponovno vidjeli tek u Hot Springsu u Indianapolisu. No, tek godinu dana kasnije izmijenili su brojeve telefona na konferenciji u Washingtonu. Bezbroj telefonskih minuta, Skype callova, mailova i ostalog par je održavao vezu na daljinu.

Levy i Tiffany bili su tri godine u vezi kada je 14. kolovoza 2014. godine odlučio postaviti pitanje. Levy je posljednjih 17 mjeseci planirao svaki detalj i uključio je njene roditelje i prijatelje u cijeli romantični događaj.

U cijelu potragu za sudbonosnim pitanjem Tiffany je prošla manikuru, vožnju limuzinom i na kraju ju je dovela na stadion Rose Bowl u Pasadeni u Kaliforniji gdje su se prvi put upoznali.

Ostalo pogledajte u videu!

Pogledajte još

Zašuti i pogledaj novi vjenčani hit!

Američki indie rock bend Walk the Moon ima hit singl Shut up and Dance, a mladenci sve više kopiraju koreografiju iz pjesme. Zašuti i zapleši i pogledaj video!

Odgovori