Home - Savjeti - Mladenka - Frizure i makeup za savršeno vjenčanje

Frizure i makeup za savršeno vjenčanje

Odmah nakon što stavite zaručnički prsten na prst kreću misli kroz glavu i rađaju se ideje za vjenčanje. Proljetno, ljetno, jesensko ili zimsko vjenčanje. O samom godišnjem dobu ovisi odabir vjenčanice, a to odmah znači i drugačiji detalji poput frizure, makeupa, ali i ostali detalja vjenčanja.

Jednostavno
Za jednostavno vjenčanje na otvorenom možete odabrati nešto klasično – polupodignuta kosa je idealna za mladenke željne jednostavnosti.

mladenka-vjencanje-jednostavno

Crveno
Budite hrabre i odbacite nježne roze boje i odlučite se za žarki crveni ruž za usne.

mladenka-vjencanje-crveno

Podignuta kosa za formalnije vjenčanje
Ako ćete imati formalnije vjenčanje koje zahtijeva smoking, tada se odlučite za frizuru koja će davati svečaniji stil poput podignute kose sa kovrčama.

mladenka-podignuta-kosa-vjencanje

Brončani ten
Zašto se ne odlučite za prekrasan brončani ten za dan iz snova. Metalno sjenilo može naglasiti vaše oči, a na slikama ćete izgledati poput filmske dive.

mladenka-vjencanje-broncani-ten

Jesenske boje
Ženite li se u jesen odlučite se za prekrasne jesenske nijanse poput narančaste, zelene i žute koje će učiniti vaš izgled i vjenčanje čarobnim.

mladenka-vjencanje-jesen-frizura

Jednostavna podignuta frizura
Mladenkina frizura ne mora biti natapirana jer i jednostavna podignuta frizura može izgledati prekrasno. Ako nam ne vjerujete pogledajte slike.

mladenka-vjencanje-podignuta-frizura

Kovrče i biseri
Kada nije velika vlaga u zraku tada možete imati kovrče, a za poseban ukras u kosi možete se odlučiti za bisere.

mladenka-vjencanje-retro

Odbacite veo
Ako ne želite na vjenčanju imati tradicionalni veo, pokušajte kako izgledate sa krunom ili tijarom.

mladenka-vjencanje-odbacite-veo-frizura

Kada god se odlučite za svoj dan iz snova svakako se slikajte vani na otvorenome jer svjetlo i prirodni elementi učinit će vjenčanje nevjerojatnim i bit ćete presretni kada nakon vjenčanja gledate slike kao muž i žena. Uživat ćete u bojama i uz osmijeh se sjećati svakog trenutka svog čarobnog dana.

Pogledajte još

Vjenčanice raznih boja za odvažne mladenke

Većina mladenki odabire bijelu boju vjenčanice. Ali zamislite samo mladenku u crnoj, zlatnoj, crvenoj, plavoj, sivkastoj ili vjenčanici boje breskve.

Odgovori