Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Gisele obljetnicu braka proslavila fotkom sa vjenčanja

Gisele obljetnicu braka proslavila fotkom sa vjenčanja

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Gisele Bundchen u četvrtak, 26. veljače 2015. godine proslavila je sa svojim suprugom, quaterbackom New England Patriotsa Tomom Bradyjem šest godina braka. Tom prilikom prekrasna Brazilka konačno je svijet počastila slikom vjenčanice koju je nosila 26. veljače 2009. godine.

Mladenka je nosila usku haljinu sa naramenicama u obliku sirene prekrivene šljokicama. Ovo je tek druga fotka sa vjenčanja, ali najbolja na kojoj se vidi vjenčanica i na kojoj se vidi torta. Mladoženja je bio u bijelo-smeđoj kombinaciji i potpuno opušteno uživao u društvu svoje supruge. Prošle godine, kada je slavila petu obljetnicu, stavila je na Instagram fotku supruga i sebe za vrijeme prvog plesa sa cvijetom u kosi.

Gisele Bundchen i Tom Brady na privatnom vjenčanju 2009. godine
Gisele Bundchen i Tom Brady na privatnom vjenčanju 2009. godine

 

„Planirali smo vjenčanje nekih 10 dana i bilo je savršeno. Vratili smo se iz crkve u kuću i imali roštilj, šampanjac, tortu i sladoled. Bila je to sjajna noć. Uz nas su samo bili naši roditelji“, rekao je Tom Brady, zvijezda američkog nogometa. Novopečeni mladenci su nakon toga otputovali u Kostariku i u intimnoj atmosferi u kuću supermodela imali zabavu za najbližih 25 prijatelja.

Gisele Bundchen i Tom Brady na vjenčanju 2009. Prva objavljena fotka sa njihovog vjenčanja
Gisele Bundchen i Tom Brady na vjenčanju 2009. Prva objavljena fotka sa njihovog vjenčanja

 

„Odmah sam znala da je on pravi“, rekla je Victoria’s Secret model nakon prvog spoja na slijepo sa sportašem.

Planetarno popularni par vjenčao se u katoličkoj crkvi u Santa Monici u Kaliforniji. Tom i Gisele zajedno imaju dvoje djece – Benjamina (5) i Vivian (2), a Tom Brady iz veze sa glumicom Bridget Moynahan ima sina Jacka (7).

Pogledajte još

Vanda Winter zablistala u vjenčanici eNVy Room

Hrvatska glumica i pjevačica udala se za nogometaša i profesora kineziologije Ivana Parlova u društvu obitelji i najbližih prijatelja.

Odgovori