Home - Ponuda - Jednostavnost koja otkriva raskoš – nova kampanja Vesne Spose snimljena u Opatiji

Jednostavnost koja otkriva raskoš – nova kampanja Vesne Spose snimljena u Opatiji

Kako spojiti bezvremensku ljepotu krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima najbolje zna dizajnerica Vesna Pretković koja je za jesen/zimu 2017. svoju kolekciju snimila u bajnoj Opatiji.

Svoju je dugogodišnju reputaciju ovdje potvrdila predstavivši sebi već svojstven profinjen i uglađeno atraktivan stil večernjih haljina i vjenčanica. U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok su istovremeno ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima. Kroz svoj 25-godišnji rad Vesna SPOSA je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja. Ove jeseni i zime Vesna SPOSA nudi nepogrešive „statement“ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene.

Nadahnuće je nedvojbeno bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i samim time najposebnijeg hrvatskog hotela na Jadranu i parka Angiolina koji se proteže oko njega. Fotografije kolekcije i ovaj put potpisuje Robin Pretković, a plodonosna je suradnja nastavljena i s modelima – haljine su ponosno nosile Ivana Mišura, bivša Miss Universe Hrvatske Nikolina Miletić Minovska koje sa svojom elegancijom, samouvjerenošću i ljepotom savršeno odražavaju Vesnu SPOSU. Ovom je kolekcijom Vesna SPOSA privukla mnoge odvažne dame, a svoje vjerne pratiteljice počastila svježim nastavkom davno započete priče o nepogrešivom modnom izričaju.

FOTO: Robin Pretković
MODELI: Ivana Mišura i Nikolina Miletić Minovska
FRIZURA: Davor Perman
MAKE UP: Reviderm
HALJINE: Vesna SPOSA


Pogledajte još

Web stranice za mladence za 1000 kuna!

Želite imati osobnu stranicu za svoje vjenčanje. Javite nam se, odaberite paket, pošaljite podatke koje želite podijeliti sa obitelji i prijateljima, te uživajte iz svog doma u svojoj stranici za vjenčanje.

Odgovori