Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Johnny Depp i Amber Heard vjenčali se na privatnom otoku na Bahamima
Johnny Depp i Amber Heard na sceni filma The Rum Diary

Johnny Depp i Amber Heard vjenčali se na privatnom otoku na Bahamima

Jedan od najboljih i najljepših glumaca današnjice Johnny Depp vjenčao se 3. veljače 2015. godine sa glumicom Amber Heard na svom prekrasnom otoku Little Hall’s Pond Cay na Bahamima. Nakon vjenčanja kod matičara u Los Angelesu, par je održao privatnu zabavu za najbližne i najdraže prijatelje za vikend 7. i 8. veljače na otoku kojeg je 2004. glumac kupio za 3,6 milijuna dolara.

„Bilo je prekrasnom i polusvečano. Amber si je sama napravila frizuru i makeup, dok je Johnny bio u svom ležernom izdanju. Željeli su imati svadbu na plaži za vikend sa prijateljima jer obožavaju otok i žele da je otok dio njih”, rekao je jedan od 50-ak gostiju nakon vjenčanja.

Depp (51) i Heard (28) zaručili su se u siječnju 2014. godine, a upoznali su se 2011. na snimanju filma The Rum Diary. Veza im je burna i nekoliko puta su prekidali, ali očito da je ljubav pobijedila. Mladenka je nosila bijelu haljinu Stelle McCartney.

Ovo je prvi brak za Amber, dok je pirat s Kariba drugi put zakoračio u bračnu luku nakon što je bio oženjen s vizažisticom Lori Anne Allison od 1983. do 1986. godine. Sa francuskom pjevačicom/glumicom Vanessom Paradis ima dvoje djece – 15-godišnju Lily-Rose i 12-godišnjeg Jacka.

Pogledajte još

Antonija Blaće uz veliki osmijeh rekla DA Hrvoju Brlečiću

Uvijek nasmijana voditeljica i vaterpolist vjenčali su se u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu u Zagrebu. Tonka je nosila prekrasnu vjenčanicu Envyrooma.

Odgovori