Home - Savjeti - Zabava - Maroon 5 upadao na vjenčanja i oduševio mladence

Maroon 5 upadao na vjenčanja i oduševio mladence

Jedan od najpopularnijih bandova današnjice, Maroon 5, upadao je na vjenčanja po Los Angelesu kako bi snimili spot za svoju novu pjesmu Sugar. Grupa reda hit za hitom i ne sumnjamo da ćete uživati u odličnoj pjesmi i super spotu.

Dečki iz banda na čelu sa jednim od najseksi muškaraca današnjice, Adamom Levineom, snimali su video za svoju pjesmu, a za redatelja su uzeli Davida Dobkina, majstora koji je snimio Wedding Crashers, film o kojem i dan danas ekipa priča kao o jednom od najboljih filmova za vjenčanja.

„U subotu, 6. prosinca 2014. godine vozili smo se kroz Los Angeles i upadali na svako vjenčanje koje smo mogli. Bilo je sjajno! Prije nego smo počeli snimati spot za pjesmu Sugar skrivali smo se iza velike bijele plahte. Svaki par je reagirao drugačije, ali svi su bili oduševljeni“, rekao je Adam Levine.

Ideju za spot grupa je možda dobila na vjenčanju Adama Levinea sa modelom Behati Prinsloo, koji su se vjenčali 19. srpnja 2014. godine u Los Cobosu u Meksiku.

Pjesma Sugar se nalazi na posljednjem albumu grupe Maroon 5 nazvanom V koji je objavljen u rujnu 2014. godine.

Pogledajte još

Zašuti i pogledaj novi vjenčani hit!

Američki indie rock bend Walk the Moon ima hit singl Shut up and Dance, a mladenci sve više kopiraju koreografiju iz pjesme. Zašuti i zapleši i pogledaj video!

Odgovori