Home - Sajam vjenčanja - Mladenke u Puli dočekivale buduće supruge
Photographs by Edna Jurcan

Mladenke u Puli dočekivale buduće supruge

Ovih ljetnih dana, Tijara model management i Zračna luka Pula, na posve su drugačiji način dočekali putnike iz svih krajeva Europe. Nesvakidašnja promocija Istarskog Festivala Vjenčanja SPOSAnews16 izmamila je osmijehe na licima putnika. Naime, šest djevojaka obučenih u vjenčanice čekalo je svog idealnog supruga. Dočekale su putnike iz Moskve, Edinburga, Kieva, Osla, Helsinkija, Kopenhagena, Stockholma, Londona i Dublina.

Photographs by Edna Jurcan
Photographs by Edna Jurcan

Bila je to scenografija za promociju Istre kao Wedding destinacije ali i početak najava šesnaestog po redu SPOSAnews-a koji će se održati u siječnju 2016. godine u Puli.

Photographs by Edna Jurcan
Photographs by Edna Jurcan

Dean Boljunčić, Voditelj komercijalnog sektora Zračne luke Pula, naglasio je da je takav oblik promocije veoma zanimljiv način da se putnicima promovira Istra kao destinacija za vjenčanja. Ujedno je to prigoda da se promoviraju svi izlagači Sajma s područja Istarske županije koji su uključeni u “industriju” vjenčanja.

Photographs by Edna Jurcan
Photographs by Edna Jurcan

Djevojke su šetale u vjenčanicama Salona vjenčanica Biba dočekujući i ispračajući putnike Zračne luke. Također, djelile su i kataloge s izlagačima vezanim uz vjenčanja s područja Istre. Aerodromom se širio efekt iznenađenja te su brojni putnici već po silasku iz zrakoplova posezali za svojim fotoaparatima.

Photographs by Edna Jurcan
Photographs by Edna Jurcan

Marijana Dabo Percan, direktorica SPOSAnews-a, naglasila je da će 16. SPOSAnews biti usmjeren na temu Istre, dostupne i zanimljive stranim državljanima zbog mogućnosti realizacije vjenčanja. Također je naglasila da je Istra kao wedding destinacija tema koje se dotakla Turistička zajednica Istarske županije te se nastavno na Okruglom stolu Hrvatske gospodarske komore, na sajmu Histria 2015., naglasila važnost spomenute tematike za turizam i gospodarstvo općenito.

Pogledajte još

Dani vjenčanja u Westgateu od 25. do 26.1.2020.

Subota i nedjelja zadnjeg vikenda u siječnju 2020. stvoreni su za uživanje, bogat program, osvajanje nagrada i popusta u Westgateu, a bit će i Late night.

Odgovori