Home - Sajam vjenčanja - Modna revija vjenčanica vrhunac 10. Wedding Expoa

Modna revija vjenčanica vrhunac 10. Wedding Expoa

Prošlog vikenda održan je 10. jubilarni Wedding Expo u Westgateu na kojemu se predstavilo više od 120 izlagača iz industrije vjenčanja. Nekoliko desetaka tisuća posjetitelja i potencijalnih mladenaca imalo je priliku provjeriti široku ponudu organizacije svadbenih svečanosti.

Najnoviji trendovi su tematska vjenčanja u stilu prošlih razdoblja, omiljenih filmova ili klasičnih priča. Tu su još i najam privatnih imanja, animatora za uzvanike te paket vjenčanja s medenim mjesecom na našoj obali ili u inozemstvu.

Na glavnoj pozornici održana je u nedjelju i modna revija vjenčanica koje su nosile poznate manekenke – svjetski Top model Lara Spajić, Maja Lena Lopatny, Madlena Čurić, sestre Maretić i dr. Voditelj događaja je bio Davor Garić, a u revijalnom dijelu publiku je zabavljao Jacques Houdek. Posjetitelji su imali priliku vidjeti najnovije trendove u svijetu vjenčanica i svečanih haljina. Među brojnim brendovima nove kolekcije vjenčanica predstavile su modne kuće Ana Milani, Demetrios i Cosmobella. Prema viđenome, nose se romantično otvorena ramena, ovratnici, nježne boje i vječna čipka koja je ove sezone u smirenijem tonu.

U sajamskim pogodnostima mladenci će uživati u predstojećoj sezoni vjenčanja, a neki novi u idućem Wedding Expou koji je predviđen već za listopad ove godine.

Pogledajte još

Sajam vjenčanja Arena Zagreb 2022

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 11. do 13. ožujka 2022.

Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje bogat program, prezentacije, radionice, pogodnosti, popusti i nagradne igre.

Odgovori