Home - Savjeti - Mladoženja - Originalne prosidbe koje će oduševiti svakoga

Originalne prosidbe koje će oduševiti svakoga

Zimsko godišnje doba vrijeme je kada se postavlja najviše sudbonosnih pitanja. Točnije od početka prosinca do Valentinova (za zaboravnije to je 14. veljače) vrijeme je koje se naziva vrijeme zaruka.

Razdoblje je idealno za prosidbu, ali svejedno morate biti kreativni i dati si malo truda. Iako mlada dama vjerojatno jedva čeka pitanje koje će joj promijeniti život, ne želite biti obični ili se uklopiti u klišej prošnji.

Evo par savjeta kako izbjeći šablone prošnje:

Nemojte prositi pred obitelji
Prosidba je vrlo ozbiljan trenutak i možda bolja polovica želi malo razmisliti ili trebate prije razgovarati, te ne želite stvarati pritisak da mora reći da zbog okruženja u koje ste ju doveli. Učinite to kada ste sami, gledajte ju u oči i kleknite te postavite pitanje (nešto tipa: Hoćeš li se udati za mene? ili Hoćeš li me učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu i udati se za mene?). Nakon što kaže da možete podijeliti sa svijetom.

Ne skrivajte prsten u kolač ili čašu šampanjca
Želite iznenaditi svoju bolju polovicu, ali opet ne želite da proguta prsten. Trenutak mora biti romantičan i nesvakidašnji. Večera je najkarakterističnije mjesto za zaruke, ali i idealno mjesto proslaviti trenutak koji je stvoren za vas dvoje.

Prosidba točno na Novu godinu
Iako je to jedan od većih klišeja, takva prosidba sa odbrojavanjem može biti posebna. Umjesto poljupca u ponoć, kleknite i zaprosite svoju ljubav. Garantiramo da će ostati iznenađena i trebat će joj sekunda-dvije da dođe do zraka i odgovori. Dobit ćete i poljubac za Novu godinu, ali će taj poljubac biti zaista poseban.

Pričekajte sa zarukama nakon praznika
Ovo će sada zvučati malo zločesto, ali ako znate da vaša djevojka očekuje da kleknete pred nju tada pričekajte trenutak kada to više neće očekivati. Pričekajte da prođe trenutak kada svi postavljaju pitanje i iznenadite ju. Dakle, vrijeme nakon Nove godine i prije Valentinovog je idealno za pravo iznenađenje. No, pripazite da ne čekate predugo.

Kada god se odlučite zaprositi svoju bolju polovicu ne možete pogriješiti jer samo vi znate što osoba u vašem životu voli i cijeni te koji je trenutak idealan za kleknuti pred nju sa prstenom u ruci. Uživajte u svakom trenutku koji provodite zajedno – volite se!

Pogledajte još

Pravilno vezanje kravate ili leptir mašne

Na koliko načina znate zavezati kravatu? Uz malo vježbe i truda, svaki muškarac morao bi naučiti vezati kravatu.

Odgovori