Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Pravo škotsko vjenčanje Andy Murraya
Andy Murray i Kim Sears

Pravo škotsko vjenčanje Andy Murraya

Andy Murray i Kim Sears vjenčali su se 11. travnja 2015. u škorskoj katedrali iz 12. stoljeća u Dunblaneu.

Tenisač je bio obučen u plavo-zeleni kilt sa crnim sakoom i crnim cipeama, dok je mladenka blistala u posebno za nju rađenoj vjenčanici Jenny Peckham sa Swarovski kristalima, tri metra čipkasto dugačkom velu, a nosila je Jimmy Cho srebrne sandale na petu.

„Sve je bilo sjajno. Vjenčanje je bilo prekrasno, a cijeli grad je bio oduševljen našim danom“, rekao je Andy Murray nakon vjenčanja kojem je prisustvovalo 150 najbližih prijatelja i članova obitelji.

andy-murray-kim-sears-wedding-3

Nakon vjenčanja u katedrali par se zaputio u Cromix House hotel sa 15 spavaćih soba koji je u vlasništvu britanskog tenisača. Andy Murray je taj hotel platio 1,8 milijuna funti.

Andy Murray je prije vjenčanja na svoj Twitter profil stavio raspored dana prepunog emoticona koji su uključivali crkvu, prsten, poljubac, tortu, pića i srca te nekoliko zzzz ikona koji simboliziraju odmor.

andy-murray-kim-sears-wedding-twitter

Novopečeni bračni par neće krenuti na medeni mjesec do kraja godine zbog teniskih obveza trenutačno broja 3 na ATP ljestvici.

Pobjednik Wimbledona 2013. i osvajač zlatne medalje sa Olimpijskih igara iz Londona 2012 zaručio se sa Kim u studenom 2014. godine.

Pogledajte još

Antonija Blaće uz veliki osmijeh rekla DA Hrvoju Brlečiću

Uvijek nasmijana voditeljica i vaterpolist vjenčali su se u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu u Zagrebu. Tonka je nosila prekrasnu vjenčanicu Envyrooma.

Odgovori