Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Raquel i Rakitić ostavili Sevillu bez daha

Raquel i Rakitić ostavili Sevillu bez daha

Prošlo je dvije godine otkako su se jedan od najboljih hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Ivan Rakitić i njegova odabranica srca, Raquel Mauri, vjenčali pred matičarom te su u subotu, 20. lipnja 2015. godine, odlučili svoju ljubav ovjekovječiti u crkvi u Sevilli.

Raketa i Raquel upoznali su se prije pet godina u seviljskom lokalu u koji je Ivan često zalazio. Kafić je bio u blizini hotela u kojem je tada živio. Fatalna Andalužanka tamo je radila kao konobarica, a tadašnji veznjak Seville zaljubio se na prvi pogled.

“Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe”, rekao je tada Ivan.

ivan-rakitic-raquel-mauri

Sretan par je svoje vjenčanje iz snova isplanirao dok je Rakitić bio na odmoru, nakon osvajanja Lige prvaka sa Barcelonom te godinu dana nakon osvajanja Europske lige sa Sevillom.

Suigrači iz katalonskog giganta nisu došli na vjenčanje zbog odmora i nastupa na Copa Americi, dok su bivši suigrači iz Seville Parejo, Dragutinović, M’bia i Trochowski odvojili vrijeme za uveličavanje vjenčanja. Također je bio i Alen Halilović koji nastupa za B momčad Barcelone.

Prelijepa Raquel i Ivan imaju dvogodišnju kćer Altheu.

Ivan-Rakitic-Raquel-Mauri-Anthea

Pogledajte još

Vanda Winter zablistala u vjenčanici eNVy Room

Hrvatska glumica i pjevačica udala se za nogometaša i profesora kineziologije Ivana Parlova u društvu obitelji i najbližih prijatelja.

Odgovori