Home - Horoskop - Astro - Rituali za ostvarenje želja

Rituali za ostvarenje želja

Da bismo pokrenuli pozitivnu energiju i ostvarili svoje želje, jednostavnim ritualima potrebno je pokrenuti element našeg sunčevog znaka i ostale planete koje vladaju znakovima tog elementa tj. znakove istog tripliciteta. Važno je napomenuti da rituali imaju najviše učinka kad je Mjesec u fazi odnosno mlad ili pun.

Želje znakova zodijaka

Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac)
Element vatre pokrećemo bukvalno vatrom, tj. energijom svijeća. Od planeta je potrebno pokrenuti Mars, Sunce i Jupitera. Na crvenom papiru naliv perom (plavo mastilo) zapisati konkretnu želju, ime, prezime i horoskopski znak. Zatim taj papir spaliti na svijeći. Na pepeo izliti vosak i kad sve očvrsne dobiveni objekat nositi kao amajliju dok se želja ne ostvari.
Zavisno od želje, treba uzeti odgovarajuću boju svijeće:
Crvena – ljubav, strast
Žuta – iscjeljenje, zdravlje
Narančasta – posao i kreativnost
Plava – viša znanja (fakultet, škola…)
Bijela – novi počeci u životu

Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac)
Zemljani znakovi svoju želju pokreću simbolima plodnosti jer to simboliziraju i njihove vladajuće planete: Venera, Merkur, Saturn, a i Mars i Mjesec po egzaltaciji. Želju i svoje podatke zapisati na bijeli ili žuti papir, zatim je zakopati u plodnu zemlju (Bik), staviti na dno činije, a onda do vrha napuniti posudu žitaricama (Djevica) ili je staviti pod kamen, najbolje neki kristal (Jarac). Ako je želja financijske prirode (što najčešće jest) uz papir dodati i bilo koji novčić.

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
Zračni znakovi moraju poslati svoje želje nebu i vladajućim planetima Merkuru, Veneri, Uranu, a i Saturnu i Neptunu po egzaltaciji, a to će najlakše učiniti uz pomoć balona punjenih helijem. Na balon napisati želju i svoje podatke i pustiti ga u nebo. Boja balona može biti univerzalno bijela, ali Blizanci mogu uzeti žuto-narančasti, Vage zeleni, a Vodenjaci plavi.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe)
Da bi vodeni znakovi pokrenuli energije Mjeseca, Plutona, Neptuna, kao i Jupitera, Urana i Venere po egzaltaciji moraju svoju konkretnu želju i podatke zapisati na bijeli papir i zatim ,,potopiti” tj. baciti u vodu. Rakovi to rade na jezeru, Škorpioni na rijeci, a Ribe na moru. Ako nemate odgovarajuću vodenu površinu u svojoj blizini, papir stavite u staklenu posudu napunjenu vodom koja je prenoćila na mjesečini u noći punog ili mladog Mjeseca.

Priredio: Miloš Tomić
Zakazivanje konzultacija:
+387 65 256 040
milos.nt@hotmail.com

Odgovori