Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Romantično vjenčanje godine: Sofia Vergara i Joe Manganiello

Romantično vjenčanje godine: Sofia Vergara i Joe Manganiello

Cijeli svijet je sa nestrpljenjem čekao protekli vikend da vide kako će jedna od najljepših žena svijeta, Sofija Vergara, zakoračiti u brak sa svojim prekrasnim kolegom Joeom Manganiellom. I nisu razočarali. Kolumbijka i glumac talijansko-hrvatskih korijena vjenčali su se u nedjelju, 22. studenog 2015. u Palm Beachu na Floridi pred 400 prijatelja i članova obitelji.

Vatrena Kolumbijka i zvijezda serije Moderna obitelj nosila je svilenu vjenčanicu bez rukava sa srcolikim izrezom sa potpisom Zuhair Murad. Vjenčanica je dodatno ukrašena baroknim arabeskama i bisernim pojasom oko struka koji je dodatno dolazio do izažaja. Svoj je izgled upotpunila 55-karatnim dijamantnim naušnicama Lorraine Schwartz, a u ruci je držala prekrasan bijeli buket cvijeća.

Markantni mladoženja nosio je smoking koji ga je činio još više seksi.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofijin sin, Manolo, otpratio je majku do oltara, a Joe je svoju suprugu iznenadio i pjesmom otpjevavši joj Sweet Child O’ Mine na što je većina uzvanika pustila suzu. Vjenčanje je obilovalo glazbom i veseljem, a gotovo da nije bilo osobe koja nije plesala.    

A video posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Mladenci su zakupili preko 100 soba i iznajmili 50 privatnih kuća u Palm Beachu za svoje goste od četvrtka kada su se gosti počeli okupljati za romantično vjenčanje godine. Glumci su pozvali svoje prijatelje među kojima su se našli Jesse Tyler Ferguson, Channing Tatum, Reese Witherspoon, Eric Stonestreet, Ty Burell, Ed O’Neill, Ariel Winter, Sarah Hyland, Arnold Schwarzenegger i mnogi drugi.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

„Svatko od nas će pozvati 200 gostiju. Samo da pozovem svoju obitelj ispunila bi svih 200 mjesta“, rekla je zabavna Sofija i dodala „Najvažnije na vjenčanju mi je torta i stol sa kolačima“. Sofia Vergara je cijeli vikend svojim obožavateljima postala slike na svom Instagram profilu. Jedan od najljepših parova Hollywooda zaručio se prošle godine za Božić dok su ljetovali u Kauaiju na Havajima.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Last night❤️❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Pogledajte još

Antonija Blaće uz veliki osmijeh rekla DA Hrvoju Brlečiću

Uvijek nasmijana voditeljica i vaterpolist vjenčali su se u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu u Zagrebu. Tonka je nosila prekrasnu vjenčanicu Envyrooma.

Odgovori