Home - Savjeti - Zabava - Snimanje vjenčanice završilo zarukama

Snimanje vjenčanice završilo zarukama

Xaviera je manekenka koja je bila angažirana za snimanje kataloga za novu kolekciju vjenčanica. Muški model je odustao od angažmana u posljednji trenutak, ali je Xavierin dečko Dejahn uskočio na mjesto manekena.

Par je proveo dan zajedno lijepo obučen u vjenčanicu i smoking, a kada su završili sa snimanjem, Dejahn je odveo svoju djevojku u restoran u kojem su se prvi put upoznali. Kleknuo je, izvadio prsten i postavio pitanje.

„Prije tri godine na točno ovom mjestu smo se upoznali. Tada si me pitala da li te poznajem. Tri godine kasnije konačno mogu reći da te poznajem i znam tko si i želim biti s tobom do kraja života“, rekao je Dejahn dok je klečao pred svojom zaručnicom.

Xaviera je bila vidno iznenađena i razočarana što neće biti plaćena za posao koji je bila angažirana jer je sve bilo namješteno i kako je rekla trebat će joj novac za vjenčanje, ali svi su ovdje i uživa u svakom trenutku.

Pogledajte još

Zašuti i pogledaj novi vjenčani hit!

Američki indie rock bend Walk the Moon ima hit singl Shut up and Dance, a mladenci sve više kopiraju koreografiju iz pjesme. Zašuti i zapleši i pogledaj video!

Odgovori