Home - Savjeti - Vjenčanja poznatih - Vjenčali se pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka

Vjenčali se pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka

Prelijepa pjevačica Franka Batelić i srebrni nogometaš hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka vjenčali su se u subotu, 21. srpnja 2018. godine pred obitelji i najdražim prijateljima u istarskom gradu Bale, rodnom gradu mladenke u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Slavlje se nakon crkve nastavilo u luksuznoj vili Meneghetti, a gdje su se pridružili i brojni reprezentativci koji su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vesela i pozitivna mladenka odabrala je vjenčanicu Caroline Herrera s čipkastim korzetom i donjim dijelom od slojeva tila, koji je također ukrašen čipkom, a uz koju ide dugački ukrašeni veo. Svoj vjenčani izgled upotpunila je bijelim cipelama. Mladenka se poslije presvukla u drugu vjenčanicu EnvyRooma.

Jedan od najljepših nogometaša na svijetu je nosio tamnoplavo odijelo, a tijekom cijelog vjenčanja nije skidao osmijeh s lica. Srebrni branič hrvatske reprezentacije sa SP Rusije je za kuma odabrao brata Hrvoja, a nagađalo se da će ta čast pripasti njegovom najboljem prijatelju i osvajaču Zlatne lopte sa SP 2018 Luki Modriću.

Mrs and Mr❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Sretni par se upoznao 2012. godine na otoku Pagu na Zrću.

❤️ #frankabatelic #weddingdress #wedding #weddingday #vedrancorluka #fairytale

A post shared by Franka Batelić ? (@frankaabatelic) on

❤️????

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Pogledajte još

Vanda Winter zablistala u vjenčanici eNVy Room

Hrvatska glumica i pjevačica udala se za nogometaša i profesora kineziologije Ivana Parlova u društvu obitelji i najbližih prijatelja.

Odgovori