Home - Ponuda - Web stranice za mladence za 1000 kuna!

Web stranice za mladence za 1000 kuna!

Tvrtka Digitalni Turizam izrađuje osobne stranice za parove koji će se uskoro ženiti. Učinit ćemo sve kako biste Vi bili zadovoljni jer Vaša sreća je naš uspjeh.

Odaberite jedan od brojnih dizajna koje nudimo i recite što želite da se prikazuje te pošaljite materijale i stranica će biti napravljena u najkraćem mogućem roku (oko tjedan dana). Vi se ništa ne brinite i prepustite sve nama, a mi ćemo se godinu dana brinuti da Vaši najdraži čitaju o budućim sretnim mladencima.

Paket uključuje izradu web stranice, hosting na godinu dana, unošenje podataka, administriranje sadržaja, održavanje godinu dana, SEO optimizacija i ostale stvari da stranica besprijekorno funkcionira. Vaše je samo da kažete što želite, pošaljete materijale, platite i uživate.

Cijena izrade stranice i održavanje godinu dana iznosi 1000 kuna. Pošaljite nam ljubavnu priču i dobit ćete popust od 10%! Javite nam se na info@digitalniturizam.hr

Pogledajte još

Sandra Haddad 2019 vjenčanice

Romantične vjenčanice Sandra Haddad ponovno oduševljavaju

Nova kolekcija Sandre Haddad “Vjerujete li u vile?” prepuna je prekrasnih romantičnih, nježnih i ženstvenih kreacija koje su savršene za sve mladenke.

Odgovori