Home - Sajam vjenčanja - Wedding Expo od 16. do 18.10.2015. u Westgateu

Wedding Expo od 16. do 18.10.2015. u Westgateu

Sedmi put zaredom Westgate će ugostiti Wedding Expo, najveći sajam vjenčanja u regiji, gdje će više od 100 izlagača predstavit sve potrebno za organizaciju jedinstvene svadbene svečanosti.

OSVOJITE BESPLATAN NAJAM VJENČANICE!

Svoje usluge prezentirat će Vam niz poznatih i stručnih ugostitelja, cvjećara, slastičara, glazbenika, fotografa i ostali. Ne propustite razgledati bogatu ponudu salona vjenčanica, zasjajte u najljepšim haljinama uz nezaobilaznu svadbenu obuću i nakit. Za dobru atmosferu tu je i bogata ponuda rasvjete, dekoracije te prijevoza i putovanja. Inspirirajte se, zabavite uz popratni program i, najvažnije, uživajte u planiranju svoga vjenčanja.

Wedding Expo redovito posjeti više od 100 000 ljudi koji uživaju u ogromnom prostranstvu Westgatea i mjestima na kojima pronalaze sve potrebno za svoje vjenčanje. Posjetitelji će moći kupovati razne odjevne predmete po sniženim cijenama jer je taj vikend Late Night Shopping.

Ulaz je besplatan.

Pogledajte još

Dani vjenčanja u Westgateu od 25. do 26.1.2020.

Subota i nedjelja zadnjeg vikenda u siječnju 2020. stvoreni su za uživanje, bogat program, osvajanje nagrada i popusta u Westgateu, a bit će i Late night.

Odgovori