Home - Sajam vjenčanja - Wedding Expo ponovno u Westgateu od 23. i 24. siječnja

Wedding Expo ponovno u Westgateu od 23. i 24. siječnja

Osmi po redu najveći sajam vjenčanja u regiji Wedding Expo budućim će mladencima još jednom ponuditi velik izbor sadržaja potrebnih za organizaciju vjenčanja iz snova.

U Westgateu održan čarobni 7. Wedding Expo

Od 22. do 24. siječnja u Westgate Shopping Cityju očekuje vas još jedno izdanje ovog prestižnog sajma, a tom će prilikom sve buduće mladence još jednom dočekati mnogobrojni izlagači i profesionalci u industriji vjenčanja koji će vam svojom bogatom ponudom i stručnim savjetima zasigurno olakšati organizaciju vašeg svečanog dana.

Kako vam odabir slastica, cateringa, fotografa, cvjećara, svadbenih sala i restorana, glazbe, rasvjete i dekoracije ne bi stvarao puno muke, s potpunim se povjerenjem obratite stručnim izlagačima s dugogodišnjim iskustvom. Poseban naglasak i ovoga je puta na izgledu glavnih aktera – uz bogatu ponudu vjenčanica, odijela i nakita mladenci će imati priliku razgledati najbolje i uistinu zablistati na svoj poseban dan.

Uplovite u bračnu luku upravo onako kako ste oduvijek sanjali – svoj poseban dan prepustite u ruke profesionalaca.

Radujemo se vašem dolasku na Wedding Expo – najveći sajam vjenčanja u regiji!

Pogledajte još

Sajam vjenčanja Zagreb proslavio 20. godišnjicu postojanja!

Sajam vjenčanja Zagreb u Areni bio je u znaku ljubavnih stihova, a bogat program i događanja za buduće mladence bili su pravo osvježenje.

Odgovori