Home - Sajam vjenčanja - Wedding Expo već 6. put u Westgateu

Wedding Expo već 6. put u Westgateu

Wedding Expo, najveći među sajmovima vjenčanja u regiji, već šesti put održava se u Westgateu. Nakon novogodišnjih blagdana i siječanjskih popusta, dolazi veljača – vrijeme za zaljubljene. Tjedan nakon romantičnog Valentinova parovi se imaju priliku ruku pod ruku prošetati Westgate shopping cityjem i u tri dana uživati u ponudi za i oko vjenčanja.

Pogledajte kako izgleda šesti Wedding Expo u Westgateu

OSVOJI: Ja i moje frendice u akciji

Ovaj vikend sajam od 20. do 22. veljače 2015. godine ponovno okuplja najbolje od najboljih iz ove industrije. Od djevojačkih i momačkih večeri, organizatora originalnih prosidbi i vjenčanja preko restorana, hotela i sala za svadbene svečanosti, prigodne glazbe, ukrasa, rasvjete, najfinije luksuzne gastronomske ponude, vjenčane i svečane odjeće i obuće te accessoiresa do beauty ponude, papirnate konfekcije, foto i video produkcije, prijevoza i putovanja – okuplja Wedding Expo.

Wedding Expo Late night shopping

Ovaj sajam na kojem izlaže više od 150 izlagača posebno je privlačan mladencima, i onima koji će to tek postati, te njihovoj pratnji zbog velike i kvalitetne ponude i prigodnih popusta koje prati i zanimljiv zabavni program. Redovito su gusto posjećene i modne revije koje se održavaju tijekom sajma uz značajnu popraćenost medija i posjetitelja iz Hrvatske i regije. Na Expo, kojemu tepaju i da je najljepši sajam zbog estetike kojom ga prate organizator i izlagači, ulaz za posjetitelje kojih u tri dana bude i do 80.000 je slobodan. Uz besplatan parking u garaži, dostupan je i besplatan prijevoz Westgateovim autobusima iz Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske.

Organizator Wedding Expoa je Wedding City, prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten je u Westgate Shopping Cityju. Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 760m2 nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Martina Felja, Pronovias, Luna Novias by Rosa Clara, Demetrios, Ana Milani, Tanya Grig, White by Wedding City i dr.

Pogledajte još

Sajam vjenčanja u Osijeku 13. i 14. siječnja 2018.

Budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja rezervirajte svoje vrijeme 13. i 14. siječnja 2018. godine za 9. Sajam vjenčanja u Osijeku!

Odgovori